Alle medewerkers van APF Groep

Wij zijn APF!

Onze passie? U helpen in het vinden van de juiste, financiële oplossingen. Wij zorgen voor een financieel onbezorgde toekomst! Op het gebied van verzekeren, hypotheken, financieren en boekhouden. Voor uzelf of uw onderneming.

Persoonlijk

Persoonlijk en betrokken. Met uw persoonlijke adviseur krijgt u altijd advies op maat! Persoonlijk contact is voor ons essentieel. Elke klant heeft een vast aanspreekpunt, dat schept een band. Uw adviseur is betrokken, weet wat er bij u speelt en houdt u op de hoogte bij relevante ontwikkelingen. Heeft u vragen of zorgen, aarzel niet om bij ons aan te kloppen. Deze beste oplossingen bedenk je tenslotte samen.

Professioneel

Onze medewerkers zijn professionals. Iedere dag willen wij het beste voor u door het beste uit onszelf te halen. Continu onszelf, onze kennis én onze dienstverlening verbeteren. Wij luisteren naar uw behoeften. Met onze expertise vertalen wij dit naar de juiste, financiële oplossing voor uzelf, uw onderneming of uw medewerkers.

Voordelig

Met onze oplossingen zijn wij in staat u volledig te ontzorgen en te helpen bij het realiseren van uw financiële wensen. Door onze expertise, kennis van de markt en van de nieuwste ontwikkelingen bent u naast een goed advies gegarandeerd van een voordelig tarief.

Stel direct uw vraag

Heeft u een vraag? Bel ons op 078 200 02 46 of stuur een bericht via WhatsApp op 06 - 110 888 13

Continuïteit

Uw toekomst is belangrijk. Daarom houden wij graag actief contact. Verandert uw situatie? Dan passen wij ons advies en oplossingen aan.

Analyse

Een grondige analyse zorgt voor goed, passend advies. Met de verzamelde informatie en persoonlijke gesprekken, stellen wij een analyse op.

Oplossing

Aan de hand van de analyse stellen wij een praktisch en concreet advies op. Dit omvat oplossingen die aansluiten bij uw situatie.

Kennismaking

Bij onze aanpak staat persoonlijke aandacht centraal. Goed en plezierig contact is hét vertrekpunt voor maximaal resultaat.

Onze medewerkers stellen zich aan u voor

Remco Rodenburg

Lennart Hoogendijk

Brigitte Snijders

Ingrid Mackenbach

Ralph de Lange

Monique Weeterings

Ben Weeterings

Jacqueline Bouman

Theo Nieuwenhuijzen

Alle informatie over ons

Stel ons gerust uw vraag