Lachende vrouwelijke collega's die samenwerken in een modern kantoor

Gegarandeerd een vlekkeloze overgang

Onze diensten

Salarisadministratie

Salarisadministratie is specialistisch werk. Nieuwe cao-afspraken, subsidie, verlof, verzuim, premiekorting. Nauwkeurig werk. Wij doen het graag voor u.

Personeelsbeleid

Een effectieve inzet van HR-tools verhogen o.a. de productiviteit en innovatie- kracht van uw organisatie en helpen uw de gestelde doelen te bereiken.

Arbeidsrecht

Wetgeving veranderd continue. Ontslag, arbeidsvoorwaarden, zieke medewerkers, Wet DBA. Wij adviseren en begeleiden u naar de juiste specialist.

Salarisadministratie

Bij APF beschikken we over specifieke kennis en ervaring om de beste kwaliteit te leveren voor u als ondernemer. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste wijzigingen in arbeidsrecht en cao’s voor de juiste verwerking van uw salarisadministratie.
Door uw salarisadministratie uit te besteden aan APF, houdt u meer tijd over voor uw bedrijfsvoering!

Van kleine tot (middel)grote organisatie, wij zorgen voor een correcte verwerking van uw salarisadministratie en een tijdige uitbetaling van de salarissen aan uw medewerkers. 

Overstappen met uw salarisadministratie? Overstappen lijkt niet gemakkelijk, maar niets is minder waar. Bent u niet tevreden met uw huidige administrateur of het tarief? Met onze overstapservice bent u gegarandeerd van een gestructureerde en daarmee vlekkeloze overgang. Uw medewerkers merken hier niets van.

All-in-tarief

Stel ons gerust uw vraag