Werken en brainstormen tijdens een zakelijke meeting over nieuwe een zakelijke financiering

U wilt een financiering voor uw ambities

We helpen u graag met het financieren van uw bedrijf of bedrijfsovername. We komen graag met u in gesprek om uw ambities te bespreken en u te begeleiden in dit proces, niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Een transparante en persoonlijke aanpak in 5 heldere stappen.

Het financieringsproces in 5 stappen

1. Samen in gesprek

In een persoonlijk gesprek zijn we vooral benieuwd naar uw wensen en ambities. Door middel onze quickscan bepalen wij de mogelijkheden voor een financieringsoplossing.

2. Plan van aanpak

We leggen uw wensen en het financieringsdoel vast. Wij zorgen ervoor dat voor u duidelijk is wat u van ons mag verwachten in het hele proces.

3. Financieringsplan

Een financieringsplan wordt door ons uitgewerkt om potentiele geldverstrekkers te overtuigen van uw plannen en de kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Hier wordt een goed beeld weergegeven van de begroting, gewenste financiering en ook prognoses waaruit de betaalbaarheid blijkt.

4. Selectie & onderhandelen

De selectie is belangrijk om te kijken welke financiering het beste past bij uw aanvraag, we zullen de diverse opties nauwkeurig bekijken met bijpassende voorwaarden. In dit proces zullen we de diverse mogelijkheden samen bekijken waarin we uiteraard ook ons advies zullen uitspreken.

5. Samenwerken

Zodra we samen een keuze hebben gemaakt zullen wij ook in dit proces ondersteunen. Dit geldt van de start van de aanvraag tot het moment dat de financiering zal starten. Doordat wij ook diverse andere expertises in huis hebben zullen we ook altijd hierin altijd met uw meedenken indien gewenst.

Ons tarief

Voor onze werkzaamheden hanteren wij een vast tarief voor stap 1 t/m 3 van € 2.500,- per financieringsplan, exclusief BTW. Bij stap 2 ontvangt u deze factuur en zullen wij na ontvangst van uw betaling starten met stap 3.

In de stappen 4 en 5 zullen onze adviseurs de noodzakelijke inspanningen om de opdracht naar beste vermogen uitvoeren. Dit is een inspanningsverplichting. Als wij de financiering voor u regelen, betaalt u 1% van het financieringsbedrag (no cure - no pay) exclusief BTW.

Stel ons gerust uw vraag