Munten in de zwarte aarde met jonge plantjes er bovenop

Financiële planning

Al wel eens gedacht om een plan te maken van uw financiële toekomst? Wij helpen u graag!

Met een financieel plan geven wij inzicht in uw inkomsten en uitgaven, voor nu én in de toekomst. Hiermee heeft u duidelijkheid en zekerheid of en hoe u uw financiële doelen kunt behalen.

Op de volgende vragen geven wij antwoord in uw plan

  • Wat is uw inkomen wanneer u stopt met werken?
  • Kunnen u en uw partner samen stoppen?
  • Kan u eerder stoppen of wilt u langer doorwerken?
  • Wat als u arbeidsongeschikt raakt of werkeloos?
  • Wat gebeurt er bij overlijden?
  • Kan u uw kinderen financieel ondersteunen, bij studie of het kopen van een woning?
  • Een erfenis, hou je daar rekening mee?

Maar ook steeds meer externe factoren spelen een grote rol op uw financiële plan. Denk aan het beperken van de hypotheekrente aftrek of zelfs het afschaffen daarvan en minder sociale voorzieningen zoals lagere uitkeringen en het opschuiven van de pensioendatum.

Een duidelijk overzicht

Op basis van een tijdlijn maken wij voor u inzichtelijk hoe uw financiële toekomst er uit zal gaan zien.

Hierin nemen wij uw wensen en ambities voor de toekomst ook mee én kijken we samen met u wat ervoor nodig is om dit te realiseren. Maar ook uw persoonlijk situatie speelt hierin een belangrijke rol bent u getrouwd, verwacht u in de toekomst nog een erfenis of de verkoop van uw bedrijf, of eventuele grote uitgaven, dit nemen we allemaal mee om een persoonlijk en objectief plan voor u op te stellen. Hierin worden ook financiële en fiscale voordelen zichtbaar.

Dit alles is inzichtelijk in ons online dashboard zodat u altijd alle informatie kunt inzien. En wanneer er dingen wijzigen in uw plannen zullen wij u ook hier in begeleiden en uw financiële plan hier op aanpassen. We begrijpen heel goed dat het een planning is en dat niet altijd alles verloopt zoals verwacht dus ook hierin kunt op ons rekenen.

Ons tarief

De kosten voor het opstellen van een financieel plan zijn afhankelijk van uw situatie en specifieke wensen. Deze worden in ons kennismakingsgesprek met u besproken.

Stel ons gerust uw vraag