Even voorstellen

Ons team staat dagelijks voor je klaar, en het is voor ons belangrijk dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Dit doen wij samen als team en wij vinden het leuk om onze collega's aan jullie voor te stellen, hierbij de eerste voorstel ronde.

Nieuws
Datum: 29-08-2023

Mijn naam is Cynthia Blijleven en ben sinds vorig jaar november werkzaam bij APF. 
Wel ben ik een beetje een vreemde eend in de bijt omdat ik daarvoor altijd in de groente en fruit heb gewerkt als inkoper, maar met inmiddels al een aantal diploma's op zak en collega's met veel kennis weet ik inmiddels goed mijn weg te vinden binnen het team. Binnen APF ben ik samen met Ingrid en Monique verantwoordelijk voor de binnendienst waar ik mij voornamelijk focus op verzekeringen. Verder verzorg ik de nieuwsbrief, website, Linkedin en verbeterprocessen binnen het bedrijf. 

Naast mijn werk ben ik graag te vinden in de keuken of achter de BBQ, koken is echt iets waar ik blij van wordt. Ik woon in Barendrecht samen met mijn man en 2 zoontjes van 4 en 7 jaar oud en houden gelukkig allemaal van lekker eten. Dit doen we ook graag in gezelschap van familie en vrienden. Daarnaast zijn we ook altijd graag aan het klussen in en om het huis, met 2 'rechter' handen hebben wij van ons huis een mooi paleisje gemaakt. 

Ik kijk uit naar nog veel gezellige jaren bij APF en hoop nog veel te leren en mijzelf verder te ontwikkelen. We staan altijd klaar om al jullie vragen te beantwoorden per mail, telefoon of gewoon bij ons op kantoor. 

Stel ons gerust uw vraag