Even voorstellen

Het is weer tijd voor een voorstel rondje en dit keer stellen we onze collega Jacqueline aan jullie voor. Door de overname van Blanken & Nieuwenhuijzen doet zij al vele jaren de administratie voor een groot deel van de klanten dus is ze zeker geen onbekend gezicht. Maar voor wie haar nog niet kennen en meer over haar te weten willen komen stelt zij zich graag aan jullie voor.

Nieuws
Datum: 26-03-2024

Mijn naam is Jacqueline Bouman, ik ben 46 jaar en samen met mijn partner Peter hebben we 3 kinderen. 2 dochters, Francise en Daimy en een zoon Renzo. Daarnaast ben ik oma van onze kleinzoon Glenn waar we volop van genieten.

Zoals gezegd ben ik al ruim 28 jaar werkzaam in het vak en heb verschillend banen gehad in de administratie. Ik werk nu inmiddels ruim 1 jaar bij APF Advies en Administraties en was daarvoor 17 jaar werkzaam bij Blanken & Nieuwenhuijzen. Doordat Blanken & Nieuwenhuijzen is overgenomen door APF betekende dit voor mij ook een nieuwe uitdaging. Dit was voor mij een grote omschakeling van het handmatig boekhouden naar een complete digitale administratie maar ik heb inmiddels goed mijn weg gevonden.

Naast werk ben ik ook nog ook nog actief in de sportschool waar ik 2 uur per week Zumba les geef. Ook help ik soms in de bediening in een restaurant als dat nodig is. Dus stil zitten is niet echt mijn ding.  Daarnaast doe ik mijn vrije tijd graag een dansje met mijn vriendinnen of kook ik voor familie en vrienden.

Jullie kunnen mij 5 dagen per week vinden op ons kantoor in Ridderkerk dus schroom niet mij te contacten per mail, telefoon of kom gezellig langs. De koffie staat klaar!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag