Even voorstellen

Ook dit jaar gaan we door met het voorstellen van ons team omdat we nog niet iedereen gehad hebben. We blijven ook nog steeds nieuwe collega's verwelkomen, groeien als bedrijf en als team en blijven jullie uiteraard op de hoogte houden van alle ontwikkelen. Dit keer stellen we graag onze collega Twan aan jullie voor. 

Nieuws
Datum: 29-01-2024

Mijn naam is Twan Liem en ik ben sinds 1 juli 2023 werkzaam bij APF.

Voor Ralph en Remco ben ik geen onbekende omdat we al eerder met elkaar hebben samengewerkt. Doordat er toen een nieuwe uitdaging op mijn pad kwam heb ik 3 jaar ervaring opgedaan bij een andere organisatie. Wel heb ik altijd contact gehouden met Ralph en Remco en vorig jaar hebben zij mij uitgenodigd voor een gesprek. Doordat er sinds 2019 diverse veranderingen binnen de organisatie hebben plaatsgevonden wekte dit zeker mij interesse. Bij het eerste gesprek heb ik ook kennis gemaakt met Lennart en dat beviel mij erg goed. Het was weer ouderwets gezellig net zoals drie jaar geleden. Ook werd ik erg enthousiast van de plannen van het bedrijf waardoor de keuze niet moeilijk was om te maken.

Bij APF ben ik werkzaam als assistent boekhouder. Ik ben onderdeel van het financiële deel van het bedrijf. Samen met mijn collega’s boeken wij de administraties van onze klanten.

Ik ben woonachtig in Rotterdam. Naast mijn werk hou ik mij voornamelijk bezig met sport, familie en vrienden. Ik zit op boksen waar ik mijn conditie op peil probeer te houden. Daarnaast zoek ga ik graag mijn vrienden op om bijvoorbeeld voetbal te kijken maar een dagje bankhangen bevalt mij ook prima.

Op de financiële afdeling staan wij klaar voor al je vragen. Ik werk vijf dagen in de week dus wellicht spreken wij elkaar op kantoor, via de mail of via de telefoon.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag