Even voorstellen

Erg leuk om elke keer weer een nieuwe collega aan jullie te mogen voorstellen. Naast onze adviseurs en accountmanagers is er ook een team dat volledig opereert vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Veel contact wat zij hebben is per telefoon en mail waardoor er niet altijd meer een gezicht is bij de mensen. Door onze collega's aan jullie voor te stellen hopen we jullie toch een inkijkje te geven in ons bedrijf en de collega's met wie we APF mogelijk maken. 

Nieuws
Datum: 05-12-2023

Mijn naam is Brigitte Snijders-van Dijk, sinds februari 2022 werkzaam bij APF. 

Na 27 jaar bij Perfetti van Melle B.V. gewerkt te hebben, vond ik het tijd om wat dichter bij huis te gaan werken in eerste instantie bij Aircosuper klimaattechniek, maar dat liep anders dan verwacht. Via LinkedIn attendeerde een kennis van mij op de vacature bij APF, toen nog gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Vanaf het eerste contact met Ralph was er gelijk een klik dus daarna snel een gesprek met Lennart erbij, welke op dat moment nog bezig was om onderdeel te worden van APF.

Sinds APF Advies & Administraties B.V. onderdeel is van de APF groep ben ik erbij als assistent boekhouder. Dit bevalt mij heel goed. Na 27 jaar, met name crediteurenadministratie te hebben gevoerd, doe ik hier voor onze klanten een totale administratie waardoor je alle aspecten van het boekhouden ziet en hierdoor mezelf ook nog steeds verder kan blijven ontwikkelen. Tevens ben ik nog met een cursus bezig om mijn kennis weer te verbreden en ook direct te kunnen toepassen in de praktijk.

Daarbij zijn we met APF Advies & Administraties B.V. in de tussentijd ook gegroeid en hebben we er meerdere collega’s bij gekregen wat ik een gezonde ontwikkeling vind en bovendien ook erg gezellig. En we blijven groeien, want in januari 2024 gaan we weer 3 nieuwe collega’s verwelkomen.

Ik woon in Ridderkerk, ben moeder van 2 kinderen, een dochter van 22 en een zoon van 18 jaar oud. Daarbij hebben we ook nog een lief boomertje in ons gezin, Figo van 8 jaar oud. Al 28 ½ jaar ben ik gelukkig getrouwd en we zijn echte levensgenieters. We houden van zonvakanties in Spanje maar ook wel verder weg. We doen graag een drankje bij Meat Franky's en houden ook erg van feestjes met gezellige muziek.

De bedrijfsuitjes zijn veelal met partner wat ik erg gezellig vind, dus hopelijk blijven we dit in de toekomst ook doen.

In de toekomst hoop ik steeds meer allround te worden om zo al onze klanten beter te kunnen bedienen en mezelf verder te blijven ontwikkelingen. Ik werk 3,5 dag per week van maandag tot donderdagmiddag, daarna geniet ik altijd van een lang weekend. Op naar nog vele jaren werkplezier met elkaar!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag