Even voorstellen

Ons team breidt zich snel uit en naast veel nieuwe gezichten hebben we ook zeker een aantal vaste gezichten die voor velen wellicht al bekend zijn maar welke we ook zeker niet overslaan. Het blijft in een snel groeiend bedrijf altijd lastig maar gelukkig weten we nog altijd met elkaar onze kernwaarden te behouden en zien we dat iedereen dit ook overneemt. Persoonlijk, professioneel en plezier. 

Nieuws
Datum: 30-10-2023

Mijn naam is Ingrid Mackenbach, vanaf dag 1 ben ik betrokken bij APF en ben dus voor vele een bekend gezicht. Samen met Ralph en Remco vormen we al jaren een hecht team. We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en hierdoor heb ik ook een aantal nieuwe collega´s mogen verwelkomen. Ik vind het erg leuk hoe dit zich ontwikkeld en gelukkig werken we allemaal met dezelfde teamspirit.

Binnen het bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de hypotheekadministratie, polis mutaties en schades. In het team van de binnendienst ben ik dus allround inzetbaar. Mijn jarenlange ervaring draagt daar zeker een steentje aan bij want ik ben inmiddels al meer dan 20 jaar werkzaam binnen de financiële dienstverlening. Ik heb dan ook diverse cursussen succesvol afgerond en wil me hierin ook te blijven ontwikkelen.  

Nog steeds ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk en dat is voor mij het belangrijkst!! Het is fijn dat we het naast het werk ook allemaal goed met elkaar kunnen vinden en we tijdens de team uitjes veel lol hebben met elkaar.

Ik woon zelf in Dordrecht en ben moeder van 2 kinderen; een zoon van 18 en een dochter van 13. Ik heb een lieve vriend die dit plaatje compleet maakt. Samen zijn we veel buiten te vinden, te voet of met de fiets maar bovenal samen volop genieten van het leven. We hopen met elkaar nog meer van de wereld te gaan zien.

Op naar veel meer jaren met nog meer werkplezier, nieuwe ontwikkelingen en bovenal nog meer tevreden klanten. Ik ben 3 dagen per week op kantoor te vinden en werk 1 dag in de week vanuit huis. Op maandag geniet ik altijd van mijn vrije dag. We spreken elkaar snel!  

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag