Ardanta Uitvaartverzekeringen gaat verder onder de naam a.s.r.

a.s.r. neemt afscheid van het merk Ardanta. Vanaf 25 september 2023 worden de uitvaartverzekeringen aangeboden onder de naam a.s.r. Met deze stap wil a.s.r. het aantal merken terugbrengen en het a.s.r.- merk verder versterken. Eerder dit jaar deed de verzekeraar dit al met de labels Ditzo en de Europeesche Verzekeringen.

Nieuws
Datum: 05-10-2023

Ardanta biedt sinds 1965 uitvaartverzekeringen aan ruim 3,8 miljoen Nederlanders. Door de jaren heen zijn onder meer ook de portefeuilles van AXENT, NIVO, Generali & PC Uitvaart, onderdeel van Ardanta geworden. Mede hierdoor is Ardanta uitgegroeid tot één van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Sinds 2000 is het merk een onderdeel van a.s.r.

Gewaardeerd lid van de a.s.r.-familie
Jos Baeten CEO van a.s.r.: ‘Ardanta is al lang een zeer gewaardeerd lid van de a.s.r.-familie. Het is een prachtig en gerespecteerd merk in de uitvaartwereld. Om ons a.s.r.-merk en onze marktpositie verder te versterken, nemen we nu de volgende stap. Door Ardanta voort te zetten onder de a.s.r.-naam kunnen we inzetten op verdere groei van ons sterke merk. Tegelijkertijd blijven we ons met dezelfde medewerkers inzetten voor uitstekende dienstverlening en betrouwbaar partnerschap voor klanten en adviseurs.’ Geen gevolgen voor klant, adviseur en medewerkers De naamsverandering heeft geen gevolgen voor klanten van Ardanta. Zij behouden de producten en de service die zij gewend zijn, alleen ontvangen zij informatie over hun verzekeringen voortaan uit naam van a.s.r. 

Geen gevolgen voor klant
De naamsverandering heeft geen gevolgen voor klanten van Ardanta. Zij behouden de producten en de service die zij gewend zijn, alleen ontvangen zij informatie over hun verzekeringen voortaan uit naam van a.s.r. 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag