Home  /   Over APF
 

Persoonlijk, in financiële dienstverlening!

U wilt een financieel onbezorgde toekomst, voor uzelf of uw onderneming. Een adviseur die naar u luistert. Uw financiële vraagstukken voordelig én goed geregeld. Een adviseur met verstand van zaken. Een adviseur die denkt in kansen en ú de juiste, financiële oplossingen biedt. Dát is waar APF voor staat.

Over ons

APF Groep is uw partner op het gebied van administratie, belastingen, payrolling, salarisadministratie, verzekeringen en hypotheken. Met uw persoonlijke adviseur krijgt u altijd advies op maat! Persoonlijk contact is voor ons essentieel. Elke klant heeft een vast aanspreekpunt, dat schept een band. De beste oplossingen bedenk je tenslotte samen. 
Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u zich kan richten op dat waar u goed in bent. Onze persoonlijke aanpak combineren we maximaal met de laatste technologische ontwikkelingen.

Onze werkwijze

Wij beginnen met een kennismaking waarin persoonlijke aandacht centraal staat. Goed en plezierig contact is hét vertrekpunt voor maximaal resultaat. Met de verzamelde informatie en persoonlijke gesprekken, stellen wij een analyse op. Een grondige analyse zorgt namelijk voor goed, passend advies. Aan de hand van deze analyse stellen wij een praktisch en concreet advies op. Dit omvat oplossingen die aansluiten bij uw situatie. Daarin is uw toekomst erg belangrijk en houden wij graag actief contact. Verandert uw situatie? Dan passen wij ons advies en oplossingen aan.

Geïnteresseerd?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op.
Heeft u vragen, stel ze dus gerust.  Wij zijn u graag van dienst!

Stel direct je vraag

Bel ons
of stel je vraag via Whatsapp.