Home  /   Budgethulp  /  Voor uw medewerkers
 

Voor uw medewerkers

Vermoed u dat uw werknemer in de financiële problemen zit of gunt u uw medewerkers een nieuwe blik op hun financiën, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Financiële ondersteuning
De ervaring leert dat er door medewerkers die kampen met financiële problemen een lagere arbeidsproductiviteit is. Door ons in te schakelen doet u de eerste stap om financiën bespreekbaar te maken en reikt u  uw medewerkers een oplossing om de financiële situatie verbeteren aan. Hiermee kunt u de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Daarnaast helpt u uw medewerker de financiële huishouding op orde te krijgen. Dat geeft rust en overzicht. De medewerker zit daardoor beter in zijn vel, wat de werkprestaties weer ten goede komt.

Financieel cadeau
Wilt u als werkgever uw medewerkers naast de loonprestaties voorzien van een financieel cadeau, dan kunt u ons inschakelen om deze te presenteren. Wij bieden uw werknemers namens u als financieel cadeau een bespaarrapport aan, welke specifiek is toegespitst op de individuele situatie van uw werknemers. Daarnaast stellen wij budgetplannen op voor de gezinnen van uw medewerkers.
In een maatschappij waarin schuldenproblematiek eerder regel dan uitzondering wordt, kunt u een bijdrage in preventie leveren voor uw medewerkers. 

Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op:

Contactformulier

Stel direct je vraag

Bel ons
of stel je vraag via Whatsapp.