Home  /   Budgethulp  /  Bewindvoering
 

Bewindvoering

Bent u niet meer in staat om uw eigen geldzaken te regelen of is er sprake van schuldenproblematiek? Dan is bewindvoering de uitkomst voor u. Als bewindvoerder regelen wij uw financiële zaken en behartigen wij uw belangen. Bewindvoering wordt via de rechtbank uitgesproken. De kosten voor bewindvoering worden wettelijk vastgesteld. In sommige gevallen wordt er bijzondere bijstaand voor deze kosten vergoed door uw gemeente. Wij doen deze aanvraag voor u.

Bij het behartigen van uw belangen kijken wij naast de dagelijkse financiën en de oplossing voor uw schulden ook naar uw individuele wensen. Zo bespreken wij uw financiële dromen en wensen zoals de spaardoelen welke u wilt behalen.

Naast de persoonlijke afspraken welke plaatsvinden bij ons op kantoor of bij u thuis zodat u in uw vertrouwde omgeving alles bij de hand heeft gaan wij een langdurige relatie met u aan. Wij zijn u daarom ook dagelijks telefonisch, per E-mail en WhatsApp van dienst.

Voor spoedgevallen hebben wij ook een noodnummer waarop wij 24/7 bereikbaar zijn!

Stel direct je vraag

Bel ons
of stel je vraag via Whatsapp.

Kennismaking

Bij onze aanpak staat persoonlijke aandacht centraal. Goed en plezierig contact is hét vertrekpunt voor maximaal resultaat.

Analyse

Een grondige analyse zorgt voor goed, passend advies. Met de verzamelde informatie en persoonlijke gesprekken, stellen wij een analyse op.

Continuïteit

Uw toekomst is belangrijk. Daarom houden wij graag actief contact. Verandert uw situatie? Dan passen wij ons advies en oplossingen aan.

Oplossing

Aan de hand van de analyse stellen wij een praktisch en concreet advies op. Dit omvat oplossingen die aansluiten bij uw situatie.